Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL 256-bit encryption και ψηφιακή πιστοποίηση από την αρχή πιστοποίησης Thawte και την εταιρεία DigiCert Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Οι πληρωμές με χρήση καρτών Visa, Mastercard & Maesto πραγματοποιούνται στο περιβάλλον πληρωμής ePOS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς. Έτσι το e-shop μας genique.gr υποστηρίζει και προστατεύεται από τις υπηρεσίες πιστοποίησης κατόχων κάρτας "Verified by Visa" (για συναλλαγές με κάρτα Visa) και "Mastercard SecureCode"(για συναλλαγές με κάρτες Mastercard και Maestro). Οι υπηρεσίες MasterCard SecureCode και Verified by VISA έχουν ως σκοπό να σας προσφέρουν πρόσθετη προστασία όταν εκτελείτε πληρωμές από το web με πιστωτική κάρτα MasterCard ή VISA, οποιασδήποτε εκδότριας Τράπεζας. Για την ενεργοποίηση αυτών των υπηρεσιών πιστοποίησης θα πρέπει να έχετε ήδη έναν προσωπικό κωδικό (PIN) μόνο για τις πληρωμές στο διαδίκτυο, που θα σας έχει δοθεί από την εκδότρια Τράπεζα της κάρτας σας.

Προϊόν που προστέθηκε στη λίστα αγαπημένων

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Με τη χρήση του site και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους. Διαβάστε περισσότερα.