Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική).

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard & Maestro. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL 256-bit encryption και ψηφιακή πιστοποίηση από την αρχή πιστοποίησης Thawte και την εταιρία DigiCert Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. 

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μετά την επιλογή της πληρωμής μέσω κάρτας ως τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείτε στο περιβάλλον της οικείας τράπεζας. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής στο προαναφερόμενο περιβάλλον, θα επιτρέψετε εκ νέου στην ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.


Με κατάθεση σε τράπεζα.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε τράπεζα  που συνεργάζεται με το σύστημα ΔΙΑΣ (μέσω φυσικού καταστήματος, e-banking ή phone banking - ανάλογα με τις δυνατότητες κάθε τράπεζας), απλά δίνοντας τον ειδικό κωδικό που θα λάβετε με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση εναλλακτικά σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της Genique:

ΤΡΑΠΕΖΑ  ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ:   GENIQUE IKE

ΑΡ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 6030145348691

IBAN: GR30 0171 0300 0060 3014 5348 691

Swift ΤΡΑΠΕΖΑΣ-BIC: PIRBGRAA


Mε αντικαταβολή (μετρητοίς) κατά την παράδοση-παραλαβή

Η χρέωση της αντικαταβολής είναι 3€.

Η αντικαταβολή πληρώνεται στον διανομέα κατά την παράδοση – παραλαβή.


Με PayPal.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας με επιλογή εξόφλησης μέσω της πύλης ηλεκτρονικών πληρωμών Paypal.


Με πληρωμή και παραλαβή από το showroom.

Έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε τα προϊόντα σας από το eshop μας και να τα πληρώσετε κατά την παραλαβή τους από το showroom. Τα προϊόντα σας θα κρατηθουν για 3 εργάσιμες ημέρες. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 210 6914676 προκειμένου να κλείσουμε ραντεβού για την παραλαβή των προϊόντων σας.

Προϊόν που προστέθηκε στη λίστα αγαπημένων

Τα cookies βοηθούν στη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Με τη χρήση του site και των υπηρεσιών μας, αποδέχεστε την χρήση τους. Διαβάστε περισσότερα.